My heart, my soul, my joy & my happiness!

Saturday, October 29, 2011

I am 30

Masa birthday saya aritu, Mr.Husband cakap "Kita sebayalah..."

Sebab? Saya lahir 11/10/81. Dia lahir 14/12/80.

Masa bulan 10 tahun 2011 ni, umur saya genap 30 tahun... umur dia pulak 30 tahun 10 bulan.

Masa kami nikah dulu, 10/12/2005.

Umur saya 24 tahun 2 bulan. Umur dia 24 tahun 11 bulan. Actually 4 hari je lagi nak masuk 25 tahun. Tapi dalam sijil nikah, kira umur sama la.... huhu...

Ada orang perasanlah dia muda SIKIT. Sikitlah :-D

Takpe, bagi chance.

Dah end of October dah, baru sempat nak post pasal birthday saya... Alhamdulillah masih bernafas lagi dan semoga hari-hari berikutnya menjadi lebih baik dari hari sebelumnya untuk saya, Mr.Husband dan anak-anak. Moga Allah swt murahkan rezeki kami dan yang penting kami bahagia, live happily ever after... tiru ayat fairytale tu... hehe...

6 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

HAPPY BIRTHDAY..Kita sebayalah.tapi lea tua bulan

* ainul AB * said...

Time kasih Lea :-D

sitiezahim said...

hehehe kalau ikut bulan camtuh la kan..eppi besday ainul..:)

Liza @ Adzriel AB said...

aku tua 8 tahun... yeahhhhh...

Munnafendy said...

hepi belated bday =)

* ainul AB * said...

Siti,
tu la psl... perasan sebaya.. hehe.. TQ

Adzriel aka Kak Ija,
tua pada angka je... hikhik..takpe, awet muda!

Munnafendy,
Terima kasih ye