My heart, my soul, my joy & my happiness!

Tuesday, April 20, 2010

Aleesya dah jalan

Syukur sangat2, anak kecil kami Aleesya Sumaira dah pandai tatih pada usia setahun setengah. Cuma tak berapa stable lagi. Bila jatuh bangun semula dan continue jalan balik. Seronok tengok. Especially kalau ada saya/suami yg tunggu di depan dia. Mesti lagi excited dia nak sampai kepada kami. Cuma tu la, bila dah pandai jalan ni, semua tempat dia nak teroka, capai, tarik... Ala2 tongkang pecah jadinya. Belum masuk bab kalau kotak tisu 'terparking' di tempat2 yg Aleesya boleh capai. Hmm...jadi pesta tarik tisu la, sampai habis sekotak. Tinggi Aleesya dah melebihi meja makan/cubicle ofis. Diapers yg dalam plastik habis dikeluarkan satu per satu. Pastu mulalah kak Adrianna mengomel "Aleesya ni buat sepah2!". Tapi seronok tengok dia enjoy dengan 'kakinya' tu. Syukur Alhamdulillah *(^_^)*

1 comment:

Liza said...

ye...rakam lah dlm betuk video.