My heart, my soul, my joy & my happiness!

Saturday, October 24, 2009

Zarina's Wedding Reception

Zarina is my ex-junior masa di Sek.Men. Seri Jengka, Maran, Pahang. Kami 'berjumpa' semula di facebook selepas 10 tahun lost contact. Terkejut jugak melihatkan perubahan imejnya. Dia sekarang semakin cantik dan bergaya sesuai dengan kerjayanya sebagai seorang model. Dulu2 memang lain, samala aku pun, hehe... Rupanya2 dia dah nak kahwin. Mendengarkan lokasinya di sebuah hotel bertaraf 7 bintang, tentulah kami tidak mahu lepas peluang untuk turut sama memeriahkan majlis. Majlis resepsinya berlangsung di Palace of The Golden Horses pada Jumaat malam, 16 Oktober 2009. Kami bergegas ke sana selepas waktu kerja. Pengantin memang cantik! Zarina aka Reena aka Ryna vogue betul... Bila bergambar dikelilingi oleh orang2 yg tinggi lampai begini, terasa diriku sangat rendah dan kecil molek... setuju???

1 comment:

rzR said...

molek?bollllelah hiks