My heart, my soul, my joy & my happiness!

Friday, January 8, 2010

Topi Adrianna dan Aleesya

Saya suka tengok gambar2 lama masa Adrianna kecil dulu. Kemudian saya tengok gambar2 Aleesya pula dan cuba untuk memadankannya. Hari tu saya buat tentang "Spot the different". Kali ni saya compare gambar semasa 2 beradik ni masing2 berusia 9 bulan dan sedang memakai topi yg sama. Topi ni dibeli di pasar malam Cameron Highlands untuk Adrianna. Sekarang dah 'turun' kepada Aleesya pula.

4 comments:

liza said...

pipi aleesya lagi tembun...

mama ariq said...

adrianna nampak lembut skit muka dia, aleesya lak nampak garang skit.... heheh

* ainul AB * said...

kak liza, mmg pun... hehe

mama ariq, aleesya lebih kuat nangis, maybe lebih garang kot, hehe... Adrianna dulu mmg good girl sgt2, nak susu pun bagi hint mulut aje. Aleesya lain skit fesyennya *(^_^)*

Shemmi said...

mcm kembar pun yer..