My heart, my soul, my joy & my happiness!

Monday, February 8, 2010

Enfa for Adrianna dan Aleesya

Inilah surat saya yg dipublished di dalam EnfaMama Club newsletter bln lepas. Ini pengalaman kami sendiri. Boleh dikatakan kami ni pengguna setia Enfa sejak saya mengandungkan Adrianna sampai sekarang. So far, memang puas hati dengan Enfa. Adrianna minum Enfalac A+ sejak lahir sampai setahun. Lepas tu tukar kepada Enfagrow A+ sehingga sekarang. Aleesya pun minum susu Enfalac A+ selain susu ibu. Alhamdulillah perkembangan minda & fizikal mereka cerdas & cergas. Beria2 pula mempromote Enfa. Bukannya ada royalti pun!

Saya pernah cuba nak tukar susu, tapi selera anak2 drop selepas tu. Kurang minum susu. Saya pernah belikan susu Annum Essential utk Adrianna memandangkan harga susu Enfa ni makin menjadi2... tapi bila bagi kat dia, dia taknak minum. Bila ditanya kenapa... katanya "Susu ni tak sedap". Amboiii... Aleesya pun sama, cuma tak pandai cakap je lagi. Tapi Aleesya ni memang susah sikit. Dia nak susu ibu aje. Susu badan pun dah tak berapa byk sekarang. Khasiat susu Enfa ni hampir menyerupai susu ibu, sebab tu kami beli.

Asalnya saya cuma hantar tin foil sebab nak collect points. Saya sertakan sekali surat ni sebagai notification, saja2 nak cerita pengalaman. Tup2 diaorg published. Memang tak expect langsung. Ok la tu *(^_^)* Dapat hadiah t'shirt untuk Adrianna dan Aleesya, tissue box housing yg comel dan learning book untuk Adrianna. Setiap ibubapa inginkan yg terbaik untuk anak2. We are trying to give the best for them.

3 comments:

The Spiral Eyes said...

tahniah

* ainul AB * said...

Thanks The Spiral Eyes *(^_^)*

Adzriel AB said...

patutnya depa amik budak 2 org ni masuk iklan..he..he.. kecik2 dah buat duit. tak pun depa taja blog kau ni mcm redmummy tu!