My heart, my soul, my joy & my happiness!

Friday, February 5, 2010

Makcik Balang

Pagi tadi masa buka akaun facebook, saya terlihat satu icon di belah tepi, namanya "Makcik Balang". Sepantas kilat teringat Makcik Balang kat Mushroom UiTM Arau. Saya click page Makcik Balang, ada gambar. Ye memang betul dialah Makcik Balang yg saya maksudkan. Wah... dasyat Makcik ni dah ada facebook page. Ramai juga fans dia, beribu2 lemon. Kalah page Asterisk Boutique.

Saya akui, biskut2 Makcik Balang sering menemani saya masa study kat bilik di Kolej Kediaman Cendana. Sambil study, mulut pun laju mengunyah. Ada satu biskut tu yg saya suka sgt. Malah sampai sekarang kat KL ni tak pernah jumpa lagi yg sedap macam tu. Biskut apa ntah namanya, tapi bentuk dia panjang2 dan berpintal2 mcm akar, bersalut gula halus. Sedap... kalau masa study makan ni, memang boleh cepat tangkap *(^_^)*

Rindunya UiTM Arau...

7 comments:

ezasarey said...

biskut tu rase susu ke kak ainul?..
mcm bes

Liza said...

aku kena contact makcik balang le camni kalau sambil makan boleh cepat tangkap masa study. special for amirul..ths yr upsr...control macho je. mcm dah ready je. pening

* ainul AB * said...

Izza, biskut tu bukan rasa susu... hmm camne nak ckp ye... tp sedap la... hihi

Kak Ija, amirul mmg ar rileks je. Control macho le tu... Takpe aku yakin dia boleh... sejajar dgn pengembangan saiz perut dia, haha... Kalo tak dpt 5A, malula dgn mama n kak aishah dia, hehe...

Shahadan said...

hehehe.. saya peminat no satu makcik balang...

* ainul AB * said...

Shahadan, time kasih sudi singgah kat blog sy. Sama la sy pun dulu... Once upon a time... hehe...

nadahahs said...

biskut tu namanya akaq nyoq..

* ainul AB * said...

Hi nadahahs, TQ ye singgah kat blog sy. A'ah ye la... namanya akaq nyoq... sy dok ingat 'akaq' something... lupa 'nyoq' tu... yes, yela 'akaq nyoq'.. haha.. Kat KL ni tak jumpa yg sedap mcm tu. Kalo pegi Giant rasa dia lain, pegi Tesco, rasa lain. Beli yg dlm peket2 kilang pun lain rasanya... Yg makcik balang punya jugak yg sedap hingga menjilat balang *(^_^)* Rindunya Mushroom!